Waar kun je dim sum eten?

Samenvatting Artikel

Waar kun je dim sum eten feature image 01

Hier eet je dim sum

Ben jij benieuwd waar je dim sum kunt eten? Er is niets lekkerders dan het eten van dim sum. Dim sum zijn ook wel kleine hapjes, vergelijkbaar met tapas, maar dan op een Aziatische wijze gemaakt. Je kunt dim sum zowel warm als koud serveren en op diverse manieren bereiden. Er zijn vele soorten dim sum, maar waar eet je nou echt de lekkerste dim sum? Wij zochten uit bij welke restaurants je dim sum kunt eten en hebben de beste voor je op een rij gezet. Lees snel verder en ontdek meer!

Sea Palace

Dim sum eten moet je zeker eens doen bij Sea Palace in Amsterdam. Je eet hier op een drijvend Chinees restaurant en kunt binnen heerlijk genieten van de echte Aziatische sfeer. Wil je buiten zitten? Ook dat is mogelijk. Op het buitenterras heb je een prachtig uitzicht over Amsterdam. Maar het belangrijkste is natuurlijk het eten. En geloof ons, dat is echt onwijs lekker. De dim sum chefs maken dagelijks verse dim sum en laten je de echte dim sum ervaren zoals in China. Tussen 12:00 en 16:00 kun je de lekkerste hapjes van hun uitgebreide dim sum kaart bestellen.

Kee Lun Palace

Wil je goede dim sum eten, dan is Kee Lun Palace in Den Haag ook zeker een goede keuze. Wel is het aan te raden om hier vooraf te reserveren. Vanwege de drukte is de kans groot dat het al helemaal vol zit. China Town in Den Haag is helemaal hip and happening. En volgens velen is dit een van de toppers die hier te vinden is. Ga eens langs en test dim sum in verschillende restaurants en zie of we gelijk hebben!

Asian Glories

Dim sum in Rotterdam eten? Dan moet je dat zeker doen bij Asian Glories. Dit restaurant werd zelfs in de Michelin-gids getipt, waardoor je zeker weet dat ze dim sum van hoge kwaliteit serveren. De kaart is zeer uitgebreid, waardoor je altijd wel dim sum hapjes kunt vinden die het beste bij jouw wensen passen.

Miyagi & Jones

Een erg populair restaurant is Miyagi en Jones. Dit restaurant heeft echt super lekker eten en verschillende soorten Aziatische hapjes op het menu. Bezoek je Miyagi & Jones, dan is het goed om te weten dat zij verschillende vestigingen hebben. Het schijnt dat de locatie in Utrecht net even wat beter is dan de rest. Ervaar het eens zelf en bezoek Miyagi & Jones in Utrecht

The Streetfood Club

Utrecht heeft nog een andere fijne hotspot waar je de lekkerste dim sum kunt eten en dat is The Streetfood Club. Dit restaurant is ideaal als je lekker een wijntje of cocktail wilt drinken en dit wilt combineren met dim sum. Let op: de dim sum kaart is niet heel uitgebreid. Je kunt je dim sum hapje wel combineren met andere soorten streetfood, zoals sushi.

Weet jij al in welke restaurant je zeker eens dim sum gaat eten?

Het belang van thee bij Dim Sum

Dim Sum zijn kleine gerechten en worden geserveerd op kleine schaaltjes of borden. Lees hier meer over het belang van thee bij Dim Sum.

Dim sum restaurants in Nederland

Zoek jij de beste dim sum restaurants in Nederland? Dim sum is werkelijk overheerlijk.

De Chinese keuken: dim sum en meer!

Ben je op zoek naar de lekkerste gerechten uit de Chinese keuken?

De lekkerste dim sums

Ben jij benieuwd wat de lekkerste dim sums zijn? Dim sums zijn enorm populair in Azië. En ook in Europa maken steeds meer mensen